Trend 1 – moderne småhytte

Trend 1 – moderne småhytte

Trend 1 – moderne småhytte

Ønsker du deg en moderne og arealeffektiv hytte? Da kan Trend 1 være noe for deg! Trend 1 er en funksjonell liten hytte med et bruksareal på 54,2 kvadratmeter.

Funkis i småhytteserien
Dette er en kompakt hytte med et moderne preg og med funksjonell planløsning.
Her er det lagt vekt på at hytta skal slippe inn mye naturlig lys, og gi mulighet til å nyte utsikten, med de mange vinduene i stue- og kjøkkendelen.

Ved inngangspartiet har hytta en praktisk utebod. I første etasje er det gangen som leder videre til alle øvrige rom. Dette er en fin løsning som også gjør at du får isolert skitt og støv fra de andre rommene.

Sjarmerende hytteliv
Småhytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med grei benkeplass på kjøkkenet, og god plass til spisebord og sofagruppe.

Soverommet har en egen innebod, som fint kan fungere som garderobe.

Hytta har en romslig terrasse på 25,2 m2 som strekker seg på hele hyttas lengde. Det er utgang til terrassen fra stue- og kjøkkenområdet og fra soverommet. Dette i kombinasjon med flere møbleringsmuligheter gjør at du kan nyte fine dager på flere måter.

Hemsen
Hemsen inneholder to rom med store vinduer for å slippe inn lys og nyte utsikten. Her er det mulighet for ekstra soveplasser i tillegg til en loftstue.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss