Sørlandshytten 2 – sjarmerende hytte

Sørlandshytten 2 – sjarmerende hytte

Sørlandshytten 2 – sjarmerende hytte

Sørlandshytten 2 er en klassisk hytte for deg som ikke liker for mye fiksfakseri. Hytten har et bruksareal på 108,3 kvadratmeter. De smårutete vinduene som preger fasaden har god symmetri.

Koselig hytteliv i typisk sørlandstil
I første etasje kommer du inn til en stor og romslig gang med trapp opp til andre etasje. Her har du også inngang til hyttas bad/vaskerom, og på andre siden av gangen har du et romslig soverom på 10,8 m2.

Fra gangen kommer du til et åpent stue- og kjøkkenområdet. Kjøkkenet er stort og du har god plass til et stort spisebord. Stueområdet på andre siden har plass til en stor sofagruppe ved siden av peisen.

Doble dører fra stue/kjøkken åpner seg ut mot en herlig terrasse på 24 m2. I første etasje har du også en utvendig bod for ekstra lagring.

God plass til familien
På loftet er det tre gode soverom, en bod og en gang som kan fungere fint som et ekstra oppholdsrom. Alle soverommene har kott i kneveggene, noe som gir bra med lagringsplass.

Denne hytten har totalt fire soverom, gode oppholdsrom og godt med lagringsplass. Dette er altså en hytte med god plass til hele familien.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss