Sørlandshytten 1 – romslig hytte

Sørlandshytten 1 – romslig hytte

Sørlandshytten 1 – romslig hytte

Sørlandshytten 1 er en hytte med typisk sørlandspreg som passer godt ved sjøen. Hytten har et bruksareal på 114,7 kvadratmeter.

Klassisk hytte med typisk sørlandspreg
Dette er en sjarmerende hytte med ark som gir et klassisk og sjarmerende uttrykk.
Hytta har en romslig gang på 7,8 m2, der du har inngang til hyttas bad/vaskerom, den åpne kjøkken- og stueløsningen og trappa som fører deg opp til andre etasje. I første etasje finner du også et romslig soverom, hyttas terrasse og en utvendig bod.

Romslig hytte
Det er et delvis åpent kjøkken- og stueområdet på hele 40 m2. I kroken av rommet er det praktisk å plassere kjøkkenet der du får utnyttet dette området fint og får godt med benkeplass.

Den klassiske hytta har god plass til en romslig spiseplass og et hyggelig stueområdet. Her har du god plass til å invitere til besøk.

Fra stua og kjøkkenet er det dobbeltdører som fører deg ut til hyttas terrasse på 24,5 m2. I tillegg er det inngang til et romslig soverom i første etasje fra stue/kjøkken.

Stort loft med mange rom
På loftet er det to store soverom, en god loftstue og en romslig bod. Loftstua kan fint brukes som TV-stue. På soverommene er det praktiske kott i kneveggene til lagring.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss