Panorama 2 – hytte med særpreg

Panorama 2 – hytte med særpreg

Panorama 2 – hytte med særpreg

Stor og romslig panoramahytte
Panorama 2 er en stor og romslig hytte. Denne hytta er for deg som liker utsyn. Har du utsikten, så har vi hytta. Dette er en variant av Panorama 1. Panorama 2 har et bruksareal på 117,2 m².

Praktisk planløsning for familien og gjester
Hytten har hele tre soverom i hovedetasjen. To av soverommene er relativt store, og her kan man velge å ha praktiske løsninger som familiesenger for å kunne ha optimalt med overnattingsplasser på hytta. Hytta har en meget praktisk gang som ønsker deg velkommen til hytta og har plass til lagring av ytterklær og sko. Ferdighytta har et romslig bad i tilknytning til soverommene og praktisk ekstra gjestetoalett som kommer meget godt med om det er mange som er på besøk på hytta.

Et trivelig oppholdsrom til et behagelig hytteliv
I første etasjen i drømmehytta er det en stor, lys og åpen stue-kjøkkenløsning. Planløsningen åpner for en meget trivelig spisekrok i nærheten av kjøkkene som innbyr til lange måltider på hytta. På kjøkkenet er det relativt stor skapplass som gjør matlagingen enklere, samt å holde det ryddig. Fra kjøkkenet er det også en utgang til uteplassen som er en flott kvalitet med hytten. Her har man kort vei til en eventuell grill og en spiseplass utenfor som er veldig praktiskt for hyttelivet. De store vinduene i oppholdsrommet slipper inn masse dagslys, og gir god mulighet til å nyte utsikten.

Ekstra plass i andre etasje gir muligheter
I deler av stuen er det åpent opp mot andre etasje hvor det er lagringsplass, eventuelt mulighet for ekstra soveplass. Hytten har en særpreget tak- og vindusløsning.

Panorama 2 er den flott moderne hytte som mange vil sette meget stor pris på. Det er en ferdighytte med meget flott arkitektur.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss