Panorama 1 – moderne hytte

Panorama 1 – moderne hytte

Panorama 1 – moderne hytte

Hytta har et bruksareal på 90 m² og passer perfekt for familien.

Hytte med mye lysinnslipp og utsikt
Med Panorama 1 får du en hytte som skiller seg ut! Den spesielle tak- og vindusløsning i stuedelen er med på å gi Panorama 1 et helt eget særpreg. De store vinduene i front gjør det enkelt å nyte utsikten, samt at de slipper godt med dagslys lys inn i stuen.

Gode sosiale soner i oppholdsrommet
Første etasjen har en stor åpen stue-/kjøkkenløsning. Oppholdsrommet her god plass til et koselig spisebord hvor man kan nyte måltidene på hytta. Det er også prosjektert stor plass for et kjøkken med god lagringsplass. Det kommer godt med og hjelper å holde hytten ryddig. I sentrum av rommet er det en ideell plass til en sofagruppe hvor man kan kose seg sammen med famlien, om man skal spille et brettspill eller kanskje lese en god bok.

Nærheten til naturen med utgang fra hovedrommet i hytten
Allrommet har også utgang til uteområdet, noe som er meget praktisk løsning med tanke på nærheten til naturen på fine dager. Det gjør det enkelt å hente seg en kopp kaffe eller mat når man sitter utenfor hytten og slapper av.

Godt med sengeplass og praktiske løsninger
Etasjen har også et stort praktisk bad med plass til vaskemaskin. Hytten har en praktisk bod med inngang fra utsiden hvor man kan lagre fritidsutstyr eller andre ting man ikke bruker hele tiden. Hytten har tre gode soverom. Her kan man velge å ha familiesenger slik at man kan ha ekstra plass til gjester. Et av soverommene har også god plass til lagring og en utgang direkte til naturen. En god kvalitet er at alt finnes på et plan.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss