Ousdal – romslig hytte

Ousdal – romslig hytte

Ousdal – romslig hytte

Har du en lang og smal tomt, og drømmer om en innholdsrik hytte? Da kan Ousdal være noe for deg. Her er det god plass til å ta venner med på hyttetur! Ousdal er en romslig og innholdsrik hytte med et bruksareal på 129,9 m².

Ousdal byr på mange muligheter og er en flott klassisk familiehytte som vil kunne gi mye glede til familien.

Funksjonelle oppholdssoner i hytten
Hyttens første etasje inneholder en åpen stue-/ kjøkkenløsning med romslig spiseplass. Løsningen er lagt til rette for en flott soneinndeling av spiseplassen og stuen, noe som skaper mange muligheter. Det gir også en spesielt god romfølelse. Man kan også se peisen fra både spiseplass og fra sofaen. Det legger tilrette for trivelig kveldskos både når man spiser eller slapper av i sofaen med brettspill eller TV.

Praktiske løsninger til optimalt hytteliv
Hyttas første etasje har et romslig bad med plass til vaskemaskin og tørketrommel, et praktisk ekstra gjestetoalett og to soverom. Gangen er meget romslig og fungerer perfekt for å lagre og tørke uteklær etter en lang skitur eller en tur i skog og mark. Gangen er med på å holde skitt og støv ute fra hyttas oppholdsarealer. Dette er med på å skape et optimalt inneklima i hytta. Fra gangen er det også tilgang til en praktisk bod der man kan lagre klær og utstyr man trenger for å nyte naturen og mulighetene både inne i og utenfor hytta.

Ekstra etasje som gir flere soveplasser
Andre etasje har nok et soverom og en loftstue. Soverommet i andre etasjen har utgang til en hyggelig overbygd balkong. Denne etasjen fungerer perfekt som gjesterom eller for større barn i familien som ønsker litt mer privatliv. Her kan man etablere en hyggelig TV-stue eller en hvileplass hvor man kan lese en god bok og nyte en god kopp kaffe om man ønsker det.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss