Oppstugu 1 – tradisjonell hytte

Oppstugu 1 – tradisjonell hytte

Oppstugu 1 – tradisjonell hytte

Mange soveplasser, to bad, badstue og stor loftstue gjør Oppstugu 1 til en perfekt familiehytte.

Oppstugu 1 er en av våre bestselgende hytter
Oppstugu 1 har et bruksareal på 132.2 m², fordelt på to plan. Dette er en populær romslig hytte som har plass til hele familien.

Mange soverom og muligheten for badstu
Hytten har hele fire soverom. Tre soverom ligger i første etasje. Der finner man også to romslige bad og rom til eventuelt en populær badstue. Å ha flere bad på en stor hytte kommer veldig godt med for å unngå kø og irritasjon.

Når du kommer inn i hytta er gangen romslig og praktisk for å lagre ytterklær og sko. Fra gangen har man også tilgang til et stort ekstra bad som blant annet også har plass til vaskemaskin. I tilknytning til hovedbadet er det et rom som man kan velge å bruke som bod, eller gjøre det om til en flott badstu for helse og velvære. Etter en kald skitur, kan det være utrolig deilig med badstuen for å få varmen i kroppen.

Et stort oppholdsrom i hytta med nærhet til uterom
I første etasjen har hytta også en stor og åpen kjøkken-/ stueløsning. I oppholdsrommet er det god plass til spisebord. Her kan man velge å ha en stort spisebord med plass til familie og venner. Kjøkkene gir rom for mange hyggelige stunder og gode matopplevelser.

Fra kjøkkenet er det også en utgang til uteområdet, hvilket er veldig praktisk om man ønsker å spise utendørs. Nærheten til naturen er noe alle hytteeiere setter stor pris på, så å ha en direkte utgang fra kjøkken og stuerom er en meget god kvalitet med Oppstugu 1.

En andre etasje med ekstra soverom for et behagelig hytteliv
I andre etasje finner nok et soverom som kan lett romme to sengeplasser. Det er en perfekt plass hvor gjester kan sove, eller de eldre barna i huset. Andre etasjen har også en romslig loftstue som man kan ha som tv-stue eller en hyggelig plass for å slappe av eller trekke seg litt bort når man trenger litt stillhet.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss