Nausthytten – flott sjøhytte

Nausthytten – flott sjøhytte

Nausthytten – flott sjøhytte

Lyden av bølger og lukten av hav er mye av sjarmen med hyttelivet ved kyst og sjø. Dette er den perfekte sjøhytta. Nausthytta har et bruksareal på 89,5 kvadratmeter.

I Nausthytten er det lagt vekt på full hyttestandard
Planløsningen legger naturlig til rette for en trivelig sofakrok i den ene enden av oppholdsrommet og en hyggelig spiseplass ved siden av kjøkkenet. I ferdighytten er det et bad med plass til blant annet vaskemaskin og et godt soverom i første etasje. Her er det også en praktisk entré med trapp opp til andre etasje. I gangen er det godd plass til lagring av klær og sko. Planløsningen er optimalisert og skaper mye rom i hytten og lite går bort til ubrukt plass.

Andre etasje med utgang til balkong
I andre etasje er det en loftstue som man kan bruke til TV-stue eller et rom hvor man kan slappe av og lese en god bok. Her finner du også ytterligere to soverom og en bod/kott. I andre etasjer er det også en overbygd balkong med doble glassdører der man kan sitte å nyte utsikten over sjøen eller havet på fine kvelder.

Perfekt til å nyte hyttelivet ved havet eller sjøen
I Nausthytten kan du åpne hytten opp ut mot utsikten. Som navnet tilsier, er denne hytten inspirert av livet ved sjøen. I første etasje har du doble glassdører fra oppholdsrommet og ut på terrassen. For de som ønsker en hytte ved sjøen er nærheten til naturen og vannet viktig. De doble glassdørene slipper også inn godt med dagslys til hytta.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss