Lindevik 2 – stor familiehytte

Lindevik 2 – stor familiehytte

Lindevik 2 – stor familiehytte

Hytta som har alt og litt til. Denne hytten har et bruksareal på hele 157,5 m². Dette er drømmehytta for storfamilien eller de som elsker å ha med seg gjester på hytta.

Denne hytten har svært gode bekvemmeligheter
Dette er en meget innholdsrik hytte med hele fem soverom, gang med garderobeplass, toalett, bad og vaskerom og flere allrom, så her er det enkelt å være mange på hytta.

Lindevik 2 har de fantastiske kvalitetetene en drømmehytte skal ha og vil kunne gi mye glede for hele familien. Den har mange gode praktiske løsninger slik at hyttelivet blir enklere og man fint klarer å leve på hytta over lang tid, uten å savne boligen hjemme.

Flott ekstra stue med panoramavinduer og utgang
I første etasjen har hytten et gjennomgående allrom med en god stueavdeling og et kjøkken med god plass til et stort spisebord. Her ligger alt til rette for et koselig hytteliv med familie og venner.

I tillegg inneholder første etasjen ytterligere et fantastisk oppholdsrom med store panoramavinduer og utgang til terrasse. At oppholdsrommene er oppdelt i gode store soner er perfekt for en romslig hytte som kanskje skal romme mange besøkende. Det gir privatliv og fleksibilitet etter de enkeltes ønsker.

Mulighet til badstu og veldig praktiske løsninger
Førsteetasjen har også et stort bad med mulighet for badstue, et praktisk vaskerom som kommer godt med når man skal bo på hytta over tid og et separat toalettrom. Etasjen har også to gode soverom hvor det ene egner seg perfekt til foreldresoverom og har god plass til kleslagring,. Her er det også både innvendig og en utvendig bod for lagring noe som kommer veldig godt med.

Stor plass i andre etasje på hytta
I andre etasjen er det nok et oppholdsrom og hele tre soverom. Et av soverommene er veldig stort og kan for eksempel romme mange barn som ønsker å overnatte sammen eller fungere som et familiesoverom til gjester. Her er det nok tumleplass så både storfamilien og venner kan ha et hyggelig opphold på hytta.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss