Lindevik 1 – klassisk hytte

Lindevik 1 – klassisk hytte

Lindevik 1 – klassisk hytte

Denne hytten har et bruksareal på 79,4 m². Dette er en meget arealeffektiv hytte med plass til hele familien.

Lindevik 1 er en koselig og klassisk familiehytte
Lindevik 1 er en familiehytte som faller i smak hos mange. Den er ikke for stor på størrelsen, men den har en meget praktisk innredning som kan gi mye glede i hyttelivet. Det er en klassisk tidløs hytte som vil kunne bidra til mange gode stunder med familie og venner.

Koselig stue med doble dører til overbygd terrasse
Lindevik 1 er en vinkelhytte med utbygget stueparti i front. Hytten har en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord. Stuen i front er romslig og perfekt til å ha en koselig sofagruppe hvor familien kan samles.

De flotte doble dørene fra stua åpner seg ut mot den overbygde terrassen og gir også fantastisk godt lys inn i hytta. Dagslys er utrolig viktig for bomiljøet i hytta og kan gi deg energi og overskudd.

Praktiske løsninger for familien
Hytta har to soverom. Det ene kan innredes som foreldresoverom og det andre med en familieseng som kan gi ekstra soveplasser ved behov. Hytta har et praktisk bad og en praktisk innvendig bod til lagring av fritidsutstyr, sko og yttertøy til bruk utenfor hyttedøra.

Den nyttige andre etasjen som gir flere muligheter
Andre etasjen har stor hems med mulighet for å dele opp til to separate sovealkover og et ekstra oppholdsrom. Med den riktige innredningen kan man også her sørge for at man har optimalt med soveplasser ved behov. Det er også et perfekt løsning for gjester eller en privat sone for de som ønsker å trekke seg litt tilbake og ha litt privatliv.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss