Lindeland 2 – herskapelig hytte

Lindeland 2 – herskapelig hytte

Lindeland 2 – herskapelig hytte

Denne fritidsboligen har alt man kan ønske seg med et bruksareal på 130 m2. Hytten passer utmerket som en stor familiehytte eller for de som ønsker å ta med seg venner på besøk.

Romslig hytte med plass til mange besøkende
Lindeland 2 har en stor soveavdeling med tre soverom i første etasje, og ytterligere to soverom i andre etasje. Velger man familiesenger på flere av rommene kan hytta romme utrolig mange besøkende.

Et sosialt og funksjonelt oppholdsrom
I hovedetasjen er det et stort oppholdsrom med peis og god plass til både sofakrok og spisebord. Utformingen på oppholdsrommet gjør at man kan lage en fantastisk trivelig spisekrok der man kan kose seg med venner og familie. Denne plasseringen er noe skjermet fra stuerommet og gjør at man har en sonedeling som kan være praktisk når man er mange i hytta med litt forskjellige interesser. Selve kjøkkenet er noe adskilt fra resten av oppholdsrommet, slik at man kan skjerme unna eventuelt rot og samtidig får utnyttet veggene til praktisk oppbevaringsplass.

Nærheten til naturen med mange utgangsmuligheter
Hytta har mulighet for to bad og vaskerom. Vaskerommet kan ha utgang direkte ut, praktisk dersom man for eksempel har en hund, eller man vil skylle av før man tar den med inn. Det er ellers flere utganger slik at man kan utnytte krokene på hytta til å få ly for vinden og samtidig få med seg mest mulig av sola. Nærheten til naturen og uteområdene er noe som man gjerne ønsker seg når man skal nyte hyttelivet til det fulle.

Kveldskos og solnedgang på hytta
I tillegg til to soverom i andre etasje, er det også plass til en loftstue, som har utgang til en koselig balkong. Der kan man kanskje nyte solnedgangen eller ta en varm sjokolade på kveldstiden før man tar kvelden.

Lindeland 2 er en meget innholdsrik og funksjonell hytte som kan passe mange familier som ønsker seg et andre hjem med mange muligheter.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss