Lindeland 1 – romslig fleksibel hytte

Lindeland 1 – romslig fleksibel hytte

Lindeland 1 – romslig fleksibel hytte

Dette er en romslig hytte med et bruksareal på 139,3 m².

Lindeland er den fleksible hytten
Lindeland 1 er en klassisk og fleksibel hytte, som lett kan utvides etter ønske. Hytta kan utvides i alle retninger, alt etter tomtens beskaffenhet, reguleringsbestemmelser og dine behov.

Peiskos fra både stue og kjøkken
Første etasjen inneholder en trivelig stue med god plass til en sofa som rommer familien. Fra sofakroken kan man titte ut på naturen rundt hytta gjennom flere gode vinduer. Peisen er plassert i rommet slik at man kan nyte den både fra spiseplassen og fra sofaen. Peiskos er en viktig del av hyttelivet. Varmen og lukten av brennende ved er med på å skape de perfekte rammene for hytteturen.

En trivelig kjøkkenplass til hyggelige stunder
På kjøkkenet i hytta er det god plass til å lage mat og det er også et perfekt hjørne til en super spiseplass med vinduer som lar deg nyte utsikten og slipper inn godt med lys. Selve kjøkkenet er noe adskilt fra stua. I første etasje er det også to soverom, en gang og et funksjonelt bad. Her er det også mulighet for vaskerom.

Hytta har også et praktisk gjestetoalett og en stor praktisk utvendig bod til å lagre for eksempel skiutstyr, hengekøyen eller vedklyveren.

I andre etasjen er det ytterligere to soverom og en hyggelig loftstue med balkong ut i fra loftstua. Andre etasjen er perfekt for gjester å overnatte eller for eldre barn som har behov for litt privatliv.

God flyt mellom hyttas innesoner og utesoner
Det er det flere utganger til hyttens mange uteområder, noe som gir mulighet for å lage seg mange koselige kroker. Her kan man finne både sol, le eller skygge hvis man ønsker. Nærheten til naturen er en viktig del av hyttelivet. Ofte er man like mye utenfor hytten som inne, og da er det viktig at det er funksjonelle løsninger for å bevege seg mellom utesone og innesone.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss