Haugstøl – klassisk drømmehytte

Haugstøl – klassisk drømmehytte

Haugstøl – klassisk drømmehytte

Haugstøl er en hyttedrøm for hele familien, og har et bruksareal på hele 157 m2.

Haugstøl er en hytte for deg som ønsker god plass
Hytta er perfekt for familien og det gode hyttelivet.

Her kommer du først inn i en entré med trapp til andre etasje. I tillegg er det også et gjestetoalett. Derifra kan du gå videre til det romslige oppholdsrommet.

Veldig innholdsrik første etasje
Hytten har en innholdsrik første etasje. På kjøkkenet er det god plass til et stort spisebord hvor man kan samle venner og familie til spill og gode måltider. Kjøkkenet er lyst og fint, og man kan både nyte utsikt ut mot naturen og til peisen en hyggelig kveld.

Fra gangen har du tilgang til et bad i tilknytning til to soverom. Et av soverommene har fin størrelse og god plass til klesskap, noe som gjør det utmerket til et foreldresoverom Fra stua har man utgang til en stor terrasse hvor man kan nyte naturen utenfor, grille og bare slappe av slik hytteliv skal være. Det er også godt med lagringsplass, blant annet i en stor utvendig bod.

Funksjonell loftstue til gjester eller som ekstra stue
I andre etasje er det en romslig loftstue, bod og et stort soverom. Har man behov for flere soveplasser, er det mulig utnytte loftet til det. Det er også en balkong ut fra loftstua, hvor man kan nyte utsikten og naturen.

Soverommet oppe er perfekt å bruke til gjesterom eller større barn. Loftstuen er en flott plass for barna å få litt privatliv, eller for de voksne som søker litt ro. Her kan man også lage seg en trivelig tv-stue for hele familien.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss