Fjellheim – herskapelig fjellhytte

Fjellheim – herskapelig fjellhytte

Fjellheim – herskapelig fjellhytte

Drømmer du om en herskapelig hytte med flere stuer, badstue, godt med lagring og uteplasser? Da kan Fjellheim være noe for deg!

Stor fjellhytte med tre stuer, stort kjøkken og fire soverom
Fjellheim er en eksklusiv fjellhytte med et bruksareal på 161,9 kvadratmeter. Hytten har et overbygd inngangsparti, tre stuer, fire soverom og et romslig kjøkken. Her har du alle fasiliteter for velvære med tre bad, gjestetoalett og badstue.

Meget innholdsrik drømmehytte
Man kommer inn i hytten til en romslig gang med tilknyttet bod/walk-in, noe som er meget praktisk med et aktivt hytteliv. I etasjen er det en lys gjennomgående stue og kjøkkenløsning med spiseplass og utgang til uteområdet. Dette er et fantastisk flott rom til trivelige sosiale kvelder på hytta, samtidig som det er skjermet fra soveavdelingen.

I tillegg har etasjen tre soverom, et bad med tilsluttet badstue og et praktisk gjestetoalett nært inngangsdøren. Familiehytten har også en ekstra stue hvor familiemedlemmer kan trekke seg bort når de for eksempel trenger en stille stund.

En ekstra etasje som rommer det meste – perfekt til gjester
Andre etasje er meget innholdsrik og har en stue, et soverom, eget bad, en praktisk bod og flott balkong. Dette er en perfekt avdeling for besøkende. Det er også en del av huset som vil kunne falle i smak til familiens eldre barn eller besteforeldre som er på besøk.

Her er det utganger flere steder til uteområder, slik at man kan nyte sola til alle døgnets tider, og finne mange lune kroker.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss