Fjellbu 1 – Ei moderne hytte

Fjellbu 1 – Ei moderne hytte

Fjellbu – ei moderne hytte

Fjellbu er en lys, moderne og arealeffektiv hyttemodell med et bruksareal på 51,6 m2.

Moderne hytte med store vindusflater i front

I første etasjen er det et gjennomgående allrom med stue, kjøkken og spiseplass. Her er det også direkte utgang til uteområdet. Etasjen har også to soverom og et stort og flott baderom.

Hytta har en praktisk utvendig bod plassert på baksiden. Boden passer fint til lagring av turutstyret eller andre redskaper du behøver på hytta.

Dette er en modell hvor det er lagt vekt på å få mye lys inn i hytta med de store vindusflatene i front. Dette skaper en nærhet til naturen og omgivelsene rundt, samtidig som at dagslys er godt for vår mentale helse. I tillegg er de store vinduene med på å gi hytta et moderne og særegent uttrykk.

Drømmesoverom på loftet

På loftet er det et stort soverom og et rom med åpen løsning ned til stuen på hovedplanet. Det åpne rommet kan fint brukes som TV-stue, lesekrok eller arbeidsplass på hytta.

Soverommet er en drøm å våkne opp i hvis hytta er plassert på en tomt med god utsikt. Her har man prioritert å bruke mye plass på et viktig rom i huset som antakeligvis brukes av de som er på hytta mest.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss