Bjørnestad 2 – flott familiehytte

Bjørnestad 2 – flott familiehytte

Bjørnestad 2 – flott familiehytte

Bjørnestad 2 er en romslig og klassisk hytte med bruksareal på 128,3 m². De to nivåene på hytta gir en spennende dynamikk og gjør at den plasserer seg godt i terrenget.

Stor og romslig familiehytte med plass til alle
Denne familiehytta har hele fem soverom, en drøm for den tallrike familien eller for de som elsker å ta med seg venner til sitt lille hytteparadis. Hytta har praktisk baderom, samt et romslig gjestetoalett som også kommer godt med.

Hytta har en stor terrasse foran. Her kan man sitte og nyte utsikten utenfor hytten på fine dager. Det er ingenting som er som nærheten til naturen når man skal tilbringe noen dager eller uker på hytta. Det er det som er hyttelivet!

Hytte med innholdsrikt hovedplan med funksjonelle løsninger
På hovedplanet har du en egen soveavdeling med tre soverom. Dette kan være praktisk dersom man er mange sammen som har forskjellige ønsker om leggetid. Bjørnestad 2 har også en stor gang hvor man kan ta av seg skiklær eller turklær før man går inn i de andre rommene. En romslig utebod rett ved inngangsdøren er kjempepraktisk for å lagre fritidsutstyr, utemøbler eller tørr ved.

Oppholdsrommet har et romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord. Det er også god plass til sofakrok med TV. Peisen er plassert midt i rommet, slik at man nyter godt av den, enten man spiser et bedre måltid ved spisebordet eller slapper av med en bok i sofaen. Når været er bra kan man åpne de doble dørene til terrassen, og nesten få et ekstra rom utendørs. Her kan man slippe naturen helt inn i stua.

Ekstra etasje gir enda mer plass og muligheter
I andre etasje finnes det ytterligere to soverom og et oppholdsrom. Dette er en perfekt løsning som gjesteavdeling eller soverom til de store barna som trenger litt privatliv i blant. I denne hytta får du plass til hele storfamilien!

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss