Bjørnestad 1 – praktisk fjellhytte

Bjørnestad 1 – praktisk fjellhytte

Bjørnestad 1 – praktisk fjellhytte

Bjørnestad 1 er en typisk fjellhytte med praktisk innredning og mye komfort. Hytta har et bruksareal på 85,1 kvadratmeter.

Vår typiske fjellhytte med praktisk innredning
Ved inngangspartiet kommer du inn til en stor gang på hele 12,4 m2 . Dette gir godt med skapplass. Gangen leder deg inn til alle andre rom i hytta og trappa opp til andre etasje.

Hytta har en lys og stor stue med en sjarmerende kjøkkenkrok, hvor familien kan kose seg med god mat og drikke. Det store oppholdsrommet gjør at du opplever hytten som veldig innholdsrik. Den åpne stue- og kjøkkendelen er sonet inn slik at du får en fin avgrensning mellom spisestue og peis- og sofakrok. Stue- og kjøkkendelen har mønt himling.

Et godt hytteliv med stor terrasse
Den praktiske utgangen til en eventuell terrasse gjør at man enkelt kan spise ute, eller rett og slett bare grille ute og spise inne. En delvis overbygd terrasse gir en hyggelig, skjermet uteplass. Utenfor vil man også kunne ha sine ekstra soner til solfylte dager på hytta.

Godt med soveplasser og lagring
Bjørnestad 1 har hele tre soverom nede, samt hems, så her er det godt med soveplasser til familien. Fra en stor og romslig gang, har man god plass til lagring. Herfra kan man gå opp til hemsen hvor man har mulighet for flere soveplasser, oppholdsrom eller lagring.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss