Austerheim – koselig ferdighytte

Austerheim – koselig ferdighytte

Austerheim – koselig ferdighytte

Austerheim er en koselig hytte, som er tegnet med tanke på små Sørlandshus og passer godt inn ved sjøen. Dette er en meget arealeffektiv hytte med et bruksareal 52,8 m².

En koselig hytte som er tegnet med små Sørlandshus i tankene
Austerheim er en nydelig klassisk ferdighytte.På hovedplanet er det to store soverom til familien. Et litt større soverom som passer godt til et foreldresoverom. I denne etasjen er det også en åpen stue-/kjøkkenløsning.

Det godt med rom for en hyggelig spiseplass til koselige stunder med familie og venner. De trivelige opplevelsene rundt spisebordet er en stor del av hyttelivet og skaper de varige minnene. Der er også god plass til en sofagruppe til de mer avslappende stundene og kanskje litt underholdende tv-tid.

Nærhet til uterommet
Fra allrommet er en veldig tilgjengelig utgang til uteområdet. Dette er en fantastisk kvalitet for å ha nærheten til naturen og at man på fine dager kan kombinere inne- og utelivet på en enkel måte.

Hems til ekstra soveplasser og loftstue
I tillegg har hytten en godt utnyttet hems, hvor det er rom for både ekstra soveplasser og en loftstue. En slik loftstue er en fantastisk mulighet for både gjester eller større barn i familien til å få litt alenetid. Det kan også godt fungere som et kontor hjemmefra om man har anledning til å tilbringe lengre perioder på hytten.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss