Sortland – klassisk funkishus

Sortland – klassisk funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart – Et funkishus med skandinavisk arkitektur fullt av muligheter
  • Følelse – Toppleilighetsfølelse med 360* utsikt, og gulv til tak-vinduer
  • Uterom – Romslig balkong med store skyvedører visker ut skillet mellom ute og inne
  • Sosialt – Delvis adskilt spise- og stuesone – ideelt for høytidsdager og middagsselskap
  • Plass – 3 romslige soverom, hvorav masterbedroom på over 30m2
  • Luksus – Masterbedroom med tilhørende bad kan innredes som en egen suite
  • Fleksibilitet – Store og romslige rom gir flere gode møbleringsalternativer
  • Bodplass – Innvendig sportsbod hvor du kan gå tørrskodd til garasjen
  • Parkering – Dobbelt garasje tilknyttet innvendig sportsbod

Sortland er et klassisk funkishus med alle kvaliteter innenfor stilarten.

Arkitekten bak dette moderne huset, Kristoffer Bakk Thørud, deler at konseptet og hovedgrepet ved å skape Sortland var å innlemme alle kvalitetene med en toppleilighet, uten måtte bo i blokk. Videre sier han at boligen er utformet med tanke på de som ønsker å bo med moderne skandinavisk arkitektur, i et hus fullt av muligheter og kvaliteter – også 360* utsikt.

Huset har en praktfull stue med masse lys, god utsikt og god plass til flere sittesoner. Dette gir huset stor fleksibilitet og mange møbleringsalternativer. Balkongen mot fronten av huset er romslig, og 2 store skyvedører minimerer overgangen mellom ute og inne på fine sommerdager. Balkongen er også delvis overbygd, slik at den skjermer for vær og vind.

Egen suite

Boligen har tre romslige soverom, to i underetasjen og et i hovedetasjen. Master bedroom i hovedetasjen er på over 30m2 med tilhørende bad og kan innredes som en egen suite. Her er det plass til oppbevaring, lesekrok eller arbeidsplass. Enhver husbyggers drøm av et soverom. De to soverommene i underetasjen er også romslige og har god plass til garderobe og arbeidsplass.

Husets 1. etasje

Husets første etasje rommer alle de funksjonene som passer for alle livssituasjoner, og har inngang rett fra bakkeplan. Boligen har innvendig sportsbod hvor man kan gå tørrskodd fra huset til en dobbelgarasje, noe som er en stor kvalitet for det norske klima. Inngangspartiet er også skjermet av balkongen. Bakk Thørud forteller oss at navnet Sortland refererer til den blå byen i Nordland fylke, og han har valgt å vise boligen i en flott blå platekledning.

Så velg gjerne den fargen dere liker best på platekledningen for Sortland. Det mener vi er et flott grep, da det er altfor lite farger i moderne norsk arkitektur.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

«Vi har lagt fokus på gode lysforhold med vinduer fra gulv til tak. Vindu med 2,5m høyde er høyere en romhøyden i de aller fleste boliger. Vi har laget en delvis adskilt spisesone og stuesone, som er ideell for høytidsdager og middagsselskap. Det er også gode uteplasser direkte tilknyttet kjøkken på begge sider av huset.»
– Kristoffer Bakk Thørud Mestergruppen Arkitekter