Skagen – et nydelig trehus

Skagen – et nydelig trehus

Skagen – et nydelig trehus

Bokvaliteter

  • Følelse – En av våre mest bygde boliger
  • Behov – Mange vindu på hovedplanet slipper inn mye lys
  • Økonomi – Passer de fleste lommebøker og boligfelt
  • Stilart – Klassisk bolig med tidløst design. Skagen går aldri av moten og bygges i mange varianter hvert år
  • Romslig – Meget gode romløsninger. Boligen er romslig, selv om arealet er begrenset

 

Inspirert av tradisjonell sveitserstil
Dette er en av våre mest bygde eneboliger. Det klassiske, sveitserinspirerte uttrykket, passer de fleste boligområder. Skagen har et tidsløst design og går aldri av moten.

Skagen har opp gjennom årene blitt tilpasset mange kunder og vi sitter på mange forskjellige romløsninger. I vår standard løsning finner man soverommene på loftet sammen med loftstue og bad, og en romslig stue og kjøkken i hovedplanet.

Skagen er en sjarmerende bolig som er akkurat passe stor til en liten familie, og nærheten til uterommet gjør at Skagen er ideelt for mange som skal bygge hus.

Husets 1. etg
På hovedplanet har vi valgt en åpen løsning mellom kjøkken og spisesplass, rett ved den romslige vinkelstuen. Boligen er romslig, selv om arealet er begrenset. Huset har en stor entré for praktisk lagring av yttertøy, og det er enkelt tilgang til utearealet fra stuen. Mange vindu slipper inn mye lys.

Husets 2. etg
Den praktiske loftsetasjen har tre store soverom og stue med utgang til balkong. Loftstuen kan brukes til TV-rom eller et rom hvor barna kan få alenetid eller ha venner på besøk.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.