Skagen 120 – en herskapelig villa

Skagen 120 – en herskapelig villa

Skagen 120 – en herskapelig villa

Bokvaliteter

  • Følelse – En av våre mest solgte boliger
  • Behov – Huset har tre store soverom, men kan bygges med flere. Kan romme en stor familie
  • Sosialt – En romslig loftstue/TV-rom som er populært for barna, spesielt de som er litt eldre og krever mer plass
  • Praktisk – Bad i alle etasjer og bad/vaskerom ligger rett ved inngangen
  • Plass – I samme familie som Skagen, men her med sokkel og dermed mer areal
  • Fleksibel – Kan ha inngang både fra sokkel og 1. etasje
  • Romslig – Gode, store rom med mulighet for individuelle tilpasninger

 

Hus inspirert av tradisjonell sveitserstil
Denne boligen bygger på flere tiår med Systemhuserfaring og kan romme en stor familie. Romløsningene, den klassiske stilen og tilpasningen for skrått terreng er noe vi har benyttet i snart 50 år. Man finner mange av Skagen 120 sine løsninger i andre Systemhus.

I denne flotte eneboligen får man få tre til fem soverom. Bad i alle etasjer er meget praktisk, spesielt for en større familie. Inngangspartiet kan være både i sokkel og på hovedplan.

Husets 1. etg
I underetasjen er det to store soverom, et stort bad og en stor bod.

Husets 2. etg
Luftig og stor stue i vinkel, romslig kjøkken, samt bad og bod på hovedplanet. Entreen finner du også her.

Husets 3. etg
Loftsetasjen har bad og kan få både gjesterom samt romslig arbeidsrom eller stue. Det kan være en romslig loftstue/TV-rom som er populært for barna, spesielt de som er litt eldre og krever mer plass. I overetasjen er det utgang til en flott balkong hvor man kan nyte nærheten til naturen på fine dager.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.