Sandnes – moderne tomannsbolig

Sandnes – moderne tomannsbolig

Bokvaliteter

  • Stilart – Moderne og tiltalende arkitektur med en spennende takform
  • Følelse – Åpen og arealeffektiv bolig med mye dagslys
  • Plass – 4 soverom og 2 bad
  • Muligheter – To mulige planløsninger – et soverom nede kan bli TV-stue
  • Praktisk – Overbygd inngangsparti som skjermer for vær og vind
  • Sosialt – Åpen kjøkken- og stueløsning på hele 60 m² innbyr til sosial hygge
  • Uterom – Utgang til hage fra master bedroom, og praktisk luftebalkong ut fra kjøkkenet
  • Fleksibilitet – Ett bad kan fungere som vaskerom
  • Bod – Praktisk sportsbod i tilknytning til entréen og god plass til store skap

Tomannsbolig med moderne arkitektur og spennende takform.

Sandnes er en tomannsbolig med et meget flott arkitektonisk uttrykket som gir mye rom til beboerne gjennom en arealeffektiv planløsning. Boligen kan med små justeringer bygges som enebolig om man ønsker det.

Boligen har flotte vinduspartier som åpner opp og slipper inn det viktige dagslyset. Overbygde inngangspartier skjermer for vær og vind, og fra kjøkkenet er det satt opp utgang til en praktisk luftebalkong.

Husets 1. etg

Det er tre soverom i første etasje i boligen. Fra det største soverommet er det utgang ut til hagen. I tillegg er det to bad, hvor det ene fungerer som vaskerom. Hvis man ønsker, kan man fjerne det ene soverommet og åpne opp for en tv-stue. I denne etasjen har man også en praktisk bod og mulighet for å tilrettelegge for oppbevaring under trapperom.

Husets 2. etg

I andre etasje har man et romslig og sosialt allrom på hele 60 m² med stue og kjøkken. Den gode takhøyden og gjennomlysning fra vinduene gjør dette til et godt rom for beboerne å oppholde seg i. Etasjen har også et ekstra soverom som man kan velge å bruke som kontor eller gjesterom.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Egne tilpasninger av Systemhus Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov. Systemhusforhandleren kan med utganspunkt i huset du liker best, finne ut hvordan det kan tilpasses etter familiens behov og ønsker. Vi har arkitekter, ingienører og tekniske tegnere som vil hjelpe deg frem til den perfekte løsningen. Trenger man muligheten til å stenge igjen en TV-stue, slik at rommet kan fungere som gjesterom eller soverom? Har man en hobby som krever mye plass? Systemhus hjelper til å finne den perfekte løsningen. Hvis du ikke finner det du leter etter under våre kataloghus, kan vi tegne og bygge ditt helt eget arkitekttegnede hus.