Rykkin – vinkelhus på ett plan

Rykkin – vinkelhus på ett plan

Rykkin – vinkelhus på ett plan

Bokvaliteter

  • Smart – Rykkins vinkel form åpner for spennende romløsninger og skiller privat delen og oppholdsdelen på en elegant måte
  • Behov – Eget bad til foreldresoverom. For øvrig er alle soverommene i denne boligen romslige
  • Arkitektur – Utformingen av taket på boligen gjør bygningen spennende og skaper variasjon
  • Komfort – Eget gjestetoalett og to separate bad, samt stor bod med direkte ut/inngang
  • Plass – Stor stue med store vinduer mot uteplass. At stuen er romslig åpner for flere mulige møbleringer
  • Uterom – Delvis overbygd uteplass som oppleves som skjermet på grunn av huset vinkel form
  • Romslig – Romslig hall og mulighet for tv stue/lekerom i forlengelsen mot soverom

 

Særpreg og funksjonalitet hånd i hånd
Har du en flat tomt og ønsker å ha alt på et plan? Ta en titt på Rykkin.

Med sin vinkelform skilles den private delen med soverom og bad fra den sosiale delen hvor stue og kjøkken ligger sammen.

Store, gode soverom hvor den ene har eget bad, en svært romslig stue, leke/tv stue og eget gjestetoalett er bare noen av de smarte romløsningene i denne boligen. Huset har et elegant og funksjonelt kjøkken og stuen har store panoramavinduer mot uteplassen.

Boligen har bod med egen ytterdør og gjennomgang til hallen. Mange velger å benytte dette rommet til vaskerom, ettersom det er våtrom på begge sider av rommet.

I tillegg legger selvsagt husets fasong til rette for hyggelige kvelder utendørs. Rykkin har en delvis overbygd uteplass som oppleves som skjermet på grunn av husets vinkelform.

Rykkin kan også leveres med en fasade i kombinasjon av tre- og mur. Dette bidrar ytterligere til å fremheve husets særpreg.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.