Oslo – kompakt og effektiv bolig

Oslo – kompakt og effektiv bolig

Bokvaliteter

 • Stilart – Moderne, stramme linjer i minimalistisk stil
 • Følelse – Store vinduer skaper et flott og lyst bomiljø
 • Tomteforhold – Kan bygges på skrå og flat tomt, og passer godt for små tomter
 • Uterom – Utgang til hage fra stuen visker bort skillet mellom inne og ute på varme dager
 • Plass – 3 soverom, 2 bad og gode muligheter for lagring
 • Sosialt – Kjøkkenets plassering midt i boligen innbyr til sosial hygge
 • Muligheter – Husmodellen for skrå tomt kan bygges med garasje og inngang i kjelleretasjen, og får da en sportsbod/teknisk rom på hele 12m²
 • Takterrasse – Kan bygges med takterrasse (om lokale forhold tillater det), noe som gir en flott og skjermet privat sone
 • Fleksibilitet – Flere muligheter til møblering av spiseplass og stue
 • Bodplass – Utebod. Husmodellen for skrå tomt vil ha mulighet for bod i første etasje
 • Praktisk – Overbygd inngangsparti og sportsbod man kan gå tørrskodd til

Husmodellen «Oslo» er en kompakt og effektiv bolig, hvor man har utnyttet arealet optimalt gjennom smarte og funksjonelle rominndelinger.

Oslo har moderne stramme linjer i minimalistisk stil. Husmodellen gir mye rom og funksjonelle flater på arealet, og passer godt for små tomter. Boligen bygges med både tre- og platekledning, som er med på å gi spill i fasaden, men kan også passe utmerket med hel murpuss. Du kan kombinere farger og materialer etter eget ønske.

Denne boligen kan bygges i skrå tomt, med garasje og inngang i underetasjen. Huset vil da får en stor sportsbod, kombinert med teknisk rom, på hele 12m2. Inngang i kjelleretasjen vil gi god plass i entréen til oppbevaring av klær. Bygges boligen på skrå tomt, vil man også få plass til en praktisk bod i første etasje.

Det overbygd inngangspartiet på Oslo gjør at man kan gå tørrskodd til utebod. Huset kan bygges med stor takterrasse om de lokale forholdene tillater det, noe som gir en flott skjermet privat sone utendørs til fine dager.

Kjøkkenets plassering midt i boligen gir fleksibilitet for møblering av stue og spiseplass. Store vinduer gir flott gjennomlys og skaper en god romfølelse i stue og kjøkken. Fra stuen er det direkte utgang til hage, noe som forlenger oppholdsrommet og gir en nærhet til naturen på fine dager. Kjøkkenet er formet for å gi mulighet til god lagringsplass og tilstrekkelig med arbeidsflater.

Boligen har to jevnstore soverom, samt et stort master bedroom – alle med gode lagringsmuligheter. Det er også praktisk innredning under trapp.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.