MiljØko – et klassisk trehus

MiljØko – et klassisk trehus

MiljØko – et klassisk trehus

Bokvaliteter

  • Behov – Praktiske, gode romløsninger – meget godt utnyttet bolig
  • Økonomi – En kostnadseffektiv bolig
  • Stilart – Tradisjonell byggestil, passer de fleste
  • Plass – Store oppholdsrom
  • Uterom – Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen
  • Fleksibel – MijØko kan man få med eller uten loftsrom

 

Kostnadseffektivt hus som passer de fleste
Perfekt hus for førstegangsetablerere, både i størrelse og pris. MiljØko har en tradisjonell klassisk byggestil som passer de fleste. Arkitekturen er tidløs og vil alltid være en attraktiv bolig for videresalg om man på et senere tidspunkt ønsker en større bolig.

MiljØko 81 og 104 har praktiske og gode romløsninger, med store oppholdsrom og mulighet for flere ulike løsninger. MiljØko 104 har en større stue enn MiljØko 81, samtidig som boligen har en loftetasje.

MiljØko 81
MiljØko 81 har to soverom og leveres uten loftetasje. Huset har en stor stue, ett romslig kjøkken, store soverom og bad. Kort og godt et hus med få, men store og god rom. Sportsbod rett ved inngangen er praktisk og skaper en trivelig vinkel på boligen. Boligen har en stor entré med bod.

MiljØko 104
MiljØko 104 har en delvis åpne kjøkkenløsning og en romslig stue på over 30 m2. På hovedplan er også ett romslig soverom og bad/vaskerom. Entreen har en god størrelse for lagring av yttertøy og det er en praktisk utebod nær inngangen.

På loftet finner vi to soverom, hvorav et ligger rett ved et stort og godt bad med et takvindu som gir god lystilgang. Her er også en bod og en loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekerom til barna.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.