Meløy – en perle av et funkishus

Meløy – en perle av et funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart – Funkisperle med rene linjer og enkel design
  • Følelse – Blandingen av mur og tre gir et spennende fasadeuttrykk, og husets vindusløsning gir mye lysinnslipp
  • Takterrasse –  Flott takterrasse gir rom for privatliv over bakkenivå
  • Uterom – Tilgang til hage fra flere soner i huset
  • Praktisk – Masterbedroom med eget bad og vaskerom i umiddelbar nærhet
  • Plass – 4 romslige soverom og praktisk loftstue
  • Fellesskap – Ildsted på kjøkkenet er et naturlig samlingspunkt
  • Sosialt – Romslige sosiale soner, som også kan skilles med skyvedør dersom man ønsker

 

Meløy er en perle av et funkishus med rette rene linjer og enkel design.

Lys og luft er elementer som er viktige i funkishus, og i dette moderne huset slipper de spennende vindusløsningene inn mye dagslys. Vinduene åpner opp mot naturen og gir god romfølelse i huset. Blandingen av materialene mur og tre gir et spennende fasadeuttrykk.

Man kan også velge å bygge boligen med en fasade av ren mur eller tre. Det er tilgang til hage og takterrasse fra flere soner i huset, noe som gir en god flyt mellom ute og inne, samt stor fleksibilitet i bruk av uteområdene. Den flotte takterrassen gir rom for privatliv for beboerne opp fra bakken. Stue og kjøkken er delt opp i to adskilte romslige sosiale soner som også kan skilles med skyvedør om man ønsker det.

Første etasje

I første etasje finnes et stort masterbedroom med eget bad og vaskerom i umiddelbar nærhet.Alle fasiliteter på ett plan gir fleksibilitet i ulike behov, og ved alle livets faser. Trappens plassering gjør kjøkkenet til husets hjerte. Funkishuset har et stort kjøkken med god arbeidsplass. Kjøkkenet har også et ildsted som bidrar til en hyggelig atmosfære i rommet hvor familien ofte samles.

Andre etasje

I andre etasje finnes tre romslige soverom og en praktisk loftstue med godt lysinnslipp. Loftstuen er godt egnet til tv-rom eller arbeidsplass. Denne boligen er skapt for gode sosiale stunder med familie og venner.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.