Lyngen – plasseffektiv og fleksibel

Lyngen – plasseffektiv og fleksibel

Lyngen – plasseffektiv og fleksibel

Bokvaliteter

  • Økonomi – Meget plasseffektiv og mye for pengene
  • Sosialt – Stue og kjøkken i en åpen løsning med den vertikale kommunikasjonen i midten
  • Plass – Tre store gode soverom i andre etasje
  • Parkering – Carport med praktisk utebod der man kan oppholde seg i all slags vær
  • Uterom – God uteplass i andre etasje gir rom for privatliv utendørs
  • Fleksibel – Mulighet for å flytte stue og kjøkken opp i andre etasje om ønskelig

 

Moderne hus som gir mange muligheter
Lyngen er en boligtype som er plasseffektiv, moderne og tilpasningsdyktig. Lyngen kan leveres i flere versjoner, fra enebolig til firemannsboliger.

Fleksible boligløsninger
Lyngen prosjektbolig er en verktøykasse som skal utvikles over tid. Til nå er det utviklet 8 varianter. Det gir en god fleksibilitet for våre forhandlere. Det er et produkt som spenner fra enebolig til små prosjekt. Det er nesten et ferdig produkt, men hvor den siste tilpasningen gjenstår. Effektivitet og fleksibilitet i bygningskropp gir rom for variasjon og uttrykk i fasade.

Boligene kan med enkle grep endres etter behov. Man kan bygge Lyngen med oppholdsrom oppe eller nede, med inngang oppe eller inngang nede. På skrå tomt eller på flat tomt.

Tilpasset den moderne familie
Planløsningene kan også variere etter ønsker og behov. Det er lagt opp til hele 4 soverom, men disse kan også gjøres om til andre bruksområder. I dag ser familiene veldig forskjellige ut. Det er som alltid barnløse familier og barnerike familier, men mange flere har ulikt antall barn på forskjellige tidspunkt i måneden/året. Det skaper også behov for mange soverom med fleksibelt bruk. Lyngen tar hensyn til dette.

Eneboligens 1. etg
På husets hovedplan er det flott og romslig stue- og kjøkkenløsning. Sportboden er tilknyttet garasjen, med direkte inngang til entreen fra carport.

Eneboligens 2. etg
I eneboligens andre etasje er det tre romslige soverom, der hovedsoverommet har egen walk-in garderobe. Her finner du også en stor gang, et bad, en bod og en stor og flott terrasse.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss