Lie – fleksibelt funkishus

Lie – fleksibelt funkishus

Bokvaliteter

  • Stilart – Funkishus tilpasset den moderne familie
  • Muligheter – Kan bygges med én eller to etasjer, eller settes sammen til en tomannsbolig på rett tomt
  • Sosialt – Boligvarianten med én etasje har en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til uteplass. Varianten med to etasjer gir et utvidet, større allrom med stue og kjøkken
  • Plass – Boligvarianten med én etasje har 2 soverom og et romslig bad. Varianten med to etasjer har ett masterbedroom, 3 store soverom i andre etasje – ett med tilknytning til walk-in garderobe, i tillegg til ett bad i hver etasje
  • Bodplass – Sportsbod i tilknytning til inngang, så man kan gå tørrskodd. I varianten med to etasjer er det også praktiske boder under trapp
  • Uterom – Skjermet utgang fra stue og rett til hage, gir en fin sittesone
  • Fleksibilitet – Stor loftsstue i andre etasje som kan benyttes som både TV-rom og etablert arbeids- eller lekseområde
  • Takterrasse – Direkte utgang til takterrasse fra loftsrom

 

Lie – en og to etasjer, samt tomannsbolig.

Husmodellen Lie er en spennende kompakt bolig i funkisstil. Arkitektene har jobbet med å få til en spesielt god plassutnyttelse, tilpasset den moderne familie. Boligen har en kombinasjon av stående og liggende kledning, samt fargeflater som gir huset særpreg og identitet.

Her kan man selv velge en flott fargekombinasjon etter egen smak. Boligen kan bygges med én eller to etasjer, eventuelt settes sammen til en tomannsbolig til rette tomten.

Inngangspartiet er overbygd, og har en innbydende løsning som gir varianten med to etasjer en flott terrasse med utgang fra loftstue. En skjermet utgang fra stuen og ut til hagen beskytter for vær og vind, og gir samtidig en fin sittesone.

Sportsbod

En praktisk sportsbod man kan gå tørrskodd til, ligger også i tilknytning til inngang. som man kan gå tørrskodd til.

Én eller to etasjer

Boligvarianten med én etasje er en utmerket bolig for den som ikke har et stort plassbehov, og som ønsker alle funksjoner på et og samme plan. Den er kompakt og arealeffektiv tilrettelagt med to soverom og et romslig bad. Varianten har en åpen og sosial kjøkken- og stueløsning med utgang rett til uteplass.

Velger man varianten med to etasjer får man et utvidet allrom med stue og kjøkken. I tillegg til et stort master bedroom i første etasje, er det tre store soverom i andre etasje. Et av soverommene er tilknyttet en walk-in garderobe. Det er praktiske boder under trappen og i andre etasje, noe som gir godt med rom for lagring i boligen. Det er også to bad i god størrelse, et i hver etasje. Boligvarianten med to etasjer har også en stor loftstue.

Loftstue

Loftstuen kan fungere som et tv-rom og et sted man kan trekke seg litt tilbake, eller ha venner på besøk. I tilknytningen til loftstuen er det også plass til å etablere praktiske arbeidsplasser for barn og voksne.

Takterrasse

Med direkte utgang fra loftsstuen til en god takterrasse, er det lett å tilbringe litt tid utendørs i en skjermet sone på fine dager.

Boligtypen Lie kan også bygges som tomannsbolig når man setter de sammen i speilvendt variant. Med en slik løsning ivaretar man gode private inngangsparti og soner, selv om man har en nabo tettere på seg.

Lie er et lite, men funksjonelt funkishus med mange kvaliteter som kan romme familier med ulike behov.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.