Karakter 5s – moderne tomannsbolig

Karakter 5s – moderne tomannsbolig

Karakter 5s – moderne tomannsbolig

Bokvaliteter

  • Følelse – En tomannsbolig som ikke skiller seg for mye ut med sitt «enebolig» særpreg
  • Økonomi – Tomannsbolig kan være svaret på husdrømmen for mange
  • Stilart – Spennende bruk av glass gir mye lys og spennende fasade
  • Plass – Rasjonell utnyttelse av arealene gir både bodplass, stort soverom og romslig stue/kjøkken
  • Uterom – Denne boligen er en horisontaldelt tomannsbolig. Egne uteplasser til hver enhet
  • Fleksibel – Kan bygges som en prosjektbolig eller som en bolig med utleiedel

 

Moderne hus med to treroms leiligheter
Karakter 5s er en horisontaldelt tomannsbolig, med to treroms leiligheter. Åpen løsning mellom kjøkken og stue skaper et godt rom hvor man også kan gå ut til veranda i 2. etasje eller terreng i 1. etasje.

Begge leilighetene har egen sportsbod, bod og et romslig bad/vaskerom.

Den i første etasje får utgang til terrasse eller hage, mens den i andre får egen balkong. God bodplass med egen utebod tilknyttet begge leilighetene.

Hver leilighet har et bruksareal på 80,7 kvadratmeter.

Karakter 5s kan selvsagt tilpasses og bygges som enebolig.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.