Gausel – enebolig med utleiedel

Gausel – enebolig med utleiedel

Bokvaliteter

  • Stilart – Stilren og moderne enebolig med detaljer som gir et særpreg utenom det vanlige
  • Følelse – Kombinasjon av tre og mur gir liv i fasaden, og de høye vinduene skaper en god romfølelse
  • Økonomisk – 2-roms utleiedel
  • Fleksibilitet – Utleiedelen kan enkelt gjøres til en del av hovedhuset
  • Plass – 3 (4) soverom, 2 bad og vaskerom med tilhørende bod
  • Sosialt – Stor åpen kjøkken- og stueløsning med god plass til å samle familie og venner
  • Takterrasse – Stor, delvis overbygget takterrasse med direkte utgang fra kjøkkenet
  • Uterom – Flyten mellom inne og ute gir nærhet til naturen
  • Bodplass – Stor sportsbod i tilknytning til carport
  • Parkering – Overbygd carport

Gausel er en moderne og elegant enebolig som representerer husdrømmen til mange boligkjøpere. Den er stilren og vakker med linjer og detaljer som gir den et særpreg utenom det vanlige.

Det er en perfekt bolig for de som er ute etter den spesielle og romslige eneboligen som har det meste. Boligen har en spennende takform, med en kombinasjon av flatt og skrått tak. Den flotte kombinasjonen av tre og mur gir liv i fasaden, og de høye vinduene er med på å gi boligen en signatur som skiller seg ut blant andre.

Flyten mellom innendørs og utendørs gir en nærhet til naturen, som mange setter stor pris på. Her får man en overbygd parkering til bil med inngang til boligen gjennom sportsboden, slik at man kan gå tørrskodd inn i huset.

Boligen har hele fire soverom, hvorpå man kan velge å bruke det ene til et kontor og gjesterom. Fra det største soverommet er det også direkte utgang til hagen. Boligen har to bad, et i hver etasje, og et praktisk vaskerom med tilhørende bod som gir mye arbeids- og lagringsplass.

I tillegg er det en stor sportsbod i tilknytning til carport som til sammen gir godt med lagringsplass i boligen. Det er også godt egnet for lagring under trapp, noe som kan være naturlig å bruke som ekstra garderobeplass da det er i nær tilknytning til entré.

Husets 1. etasje

I husets første etasje finner man en stor og luftig stue og kjøkkenløsning med god takhøyde og plass til stor spisestue. De markante vinduene slipper det viktige dagslyset inn i oppholdsrommene og trappen, og skaper en god romfølelse.

Kjøkkenet er praktisk plassert i nærheten av utgang til takterrasse for å kunne enkelt nyte måltidene utendørs på fine dager. Det er også romslig og legger til rette for tilstrekkelig med arbeidsplass og lagring. Ovnens plassering gjør at den er synlig fra både kjøkken og stue noe som er med på å skape en god og lun stemning i vinterhalvåret.

Soverommet i andre etasje har et eget tilhørende bad og utgang rett til hage. Dette kan også fungere godt som master bedroom i huset. Soverom og bad i andre etasje, med tilgang fra terrenget, gjør også at man har alle fasiliteter tilgjengelig på ett plan.

Gausel har en stor flott takterrasse med utgang direkte fra kjøkkenet. Terrassen har et overbygg som skjermer sitteplassene mot nedbør og vind, samt beskytter inngangspartiet. Fra takterrassen er det også kort vei til terrenget som er praktisk på fine dager.

Utleiedel

En stor fordel med boligen er den store 2-roms utleiedelen i første etasje. Dette kan gi en god ekstra inntekt om man velger å leie den ut. Det er også tilrettelagt for at utleiedelen lett kan dras inn som en del av hovedhuset ved å sette inn en dør fra gang.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Arkitekten sier: Ideen om Gausel startet med konsept om det markerte inngangspartiet som forbinder dei ulike formene som rommer boligens rom. Gausel er en moderne enebolig med komponenter som er satt sammen til en komposisjon som er markert med form, ulike materialer, forskyvninger, ulike høyder og takform. Dette gir et spennende utrykk som gjør at boligen skiller seg ut fra naboen og et solid arkitektonisk utrykk
– Trine Tellefsen Mestergruppen Arkitekter