Furuli – tidløs villa med stort kjøkken

Furuli – tidløs villa med stort kjøkken

Furuli – tidløs villa med stort kjøkken

Bokvaliteter

  • Behov – Store soverom, hvor foreldresoverommet lett kan få direkte tilgang til badet
  • Sosialt – Kjøkken med god spiseplass åpner for hyggelige samlinger med familien og venner
  • Stilart – En klassiker som er bygd i stort antall over mange år
  • Praktisk – Kjøkkenet er på hele 20m2. Veldig gode arbeidsforhold for hobbykokken
  • Plass – Et tidløst design. Husets bredde åpner for gode, store rom.
  • Funksjonelt – Loftstue hvor tv/data kan avlaste stuen nede
  • Romslig – En fantastisk stue på hele 40m2 som de fleste kan se for seg å ha hjemme

 

Fleksibelt hus med mange muligheter
Et klassik hus som er bygd i stort antall over mange år med et tidløst design.

Husets 1. etg
Huset har en fantastisk stue på hele 40 m2 som de fleste kan se for seg å ha hjemme. Stuen er delt inn i tre soner med utgang til uteplass.

Kjøkkenet er på hele 20 m2 og har egen utgang gjennom vaskerom.

Husets 2. etg
Loftet har tre soverom og en koselig loftstue. Store soverom, hvor foreldresoverommet lett kan få direkte tilgang til badet. Loftstue hvor tv/data kan avlaste stuen nede.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.