Dahl – funkishus som rommer alt

Dahl – funkishus som rommer alt

Dahl – funkishus som rommer alt

Bokvaliteter

Følelse – Boligen som har alt
Behov – Dahl dekker behovene til de aller fleste familiene
Stilart – Stilrent og stramme linjer med gode store rom
Plass – Mange store rom som kan benyttes til tv-rom, kontor, gjesterom eller ekstra soverom
Uterom – Stor terrasse utenfor stue og kjøkken og en mindre på andre siden
Romslig – De fleste soverom har eget bad og walk-in garderobe
Garasje – Romslig garasje med plass til 3 biler og god plass til å drive med hobbyer.
Takterrasse – En flott stor takterasse med mange muligheter

Funkishuset for de som ønsker litt ekstra plass
Dahl har store soverom med egne bad og garderobeløsninger. Huset har store fellesområder for å samles, og flere større rom i tilknytning til disse som kan brukes etter ønsker og behov.

Kjelleretasjen til Dahl er en drøm for de som ønsker å ta vare på bilen sin og har plasskrevende hobbyer. Helt øverst finner man en stor flott takterrasse med mange muligheter.

Garasje
Huset har mange boder og god plass til parkering av hele tre biler slik at man kan gå tørrskodd fra bilen og inn i huset.

Husets 1. etg
Funkishuset består av svært romslige soverom alle med eget bad tilknyttet. Flere av soverommene har walk-in garderobe. I første etasje er det også to større oppholdsrom som kan brukes som TV-stue, hjemmekontor eller lignende.

Husets 2. etg
En annen vesentlig kvalitet med dette huset er de gode uteområdene. Huset har blant annet en stor takterrasse for skjermet uteliv og gode sosiale samlinger.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Nærhet til uterommet med bruk av flere utganger og terrasser på alle nivå i huset

En stor kvalitet med huset Dahl er de gode utearealene. Huset har blant annet en stor takterrasse for skjermet uteliv og gode samlinger. Dahl er perfekt for de som ikke ønsker å bruke mye tid med hagearbeid, og perfekt som de som ønsker å bruke mye tid utenfor huset. Husmodellen har flere flotte uterom i alle etasjer.

I tillegg til den flott stor takterasse på hele 116m2 og en stor uteplass rett ved kjøkken og stue til daglig bruk, har huset utganger til uteområder på nesten aller sider og i alle etasjer. Fra soverommene kan man nå uterommene, samt fra fellesrom som kjøkken, stue og TV-stuer.

Dahl har store soverom med egne bad og garderobeløsninger.

I tredje etasje utgjør kjøkkenet og stua sammen et romslig, luftig rom, fordelt på en stor overflate. For at man skal kunne trekke seg tilbake til en mer intim sone i denne etasjen er der et mindre rom, -et lite «hi», hvor man kan slappe av med en god bok, se en film o.l.

Arbeidsrommet i tredje etasje kan også brukes som gjesterom ved behov. De som sover på dette rommet, benytter seg av gjestebadet i samme etasje. Badet i tredje etasje kan også benyttes i forbindelse med bruk av en eventuell jacuzzi på takterrassen.

En drøm for bileiere og aktive familier

Kjelleretasjen til Dahl er en drøm for de som ønsker å ta vare på bilen sin og har plasskrevende hobbyer. Huset har mange boder og plass til parkering av hele tre biler slik at man kan tørrskodd fra bilen og inn i huset.

Arkitekten sier om Dahl: Dahl er satt sammen av flere volum som «spiller» på hverandre og bryter opp boligen i form. Dette sammen med bruken av forskjellig materialer, farger og detaljer skaper ett helhetlig arkitektonisk uttrykk og skaper gode forbindelser mellom inne og de forskjellige uterom som oppstår.
– Tove Ovesen, UNIKUS