Cubo – funkishus med karakter

Cubo – funkishus med karakter

Cubo – funkishus med karakter

Bokvaliteter

  • Behov – Romslige rom i et hus med begrenset grunnflate
  • Stilart – Kvadratiske form og stramme linjer for deg med interesse for design og minimalistisk arkitektur
  • Praktisk – Lett tilgang til bad/vaskerom etter trening eller med våte barn
  • Plass – Spennende arkitektur med god plassutnyttelse
  • Romslig – En åpen galleriløsning opp til 2. etasje gir stua særpreg
  • Takterrasse – Et fantastisk areal på taket som kan innfri de fleste sine behov for privat sone

 

Et enkelt og særegent hus med kvadratisk arkitektur
Med sitt kvadratiske, minimalistiske ytre, har Cubo blitt en populær bolig. Den kubistiske formen gir god utnyttelse både arealmessig og i forhold til tomteutnyttelse. Åpen galleriløsning fra stue, store vindusflater og ikke minst en herlig takterrasse gjør dette huset til en attraktiv bolig.

Cubo kan også leveres med hel murfasade eller som kombinasjon av tre- og murfasade. Cubo som murhus understreker funkispreget ytterligere og skaper et funkishus som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Boligens 1. etg
Rett fra entreen har du lett tilgang til bad og vaskerom etter trening eller med våte barn. I første etasje finner du også sosialsonen med stue, spisestue og kjøkken. Her er det en åpen stue/kjøkkenløsning med en åpen galleriløsning opp til andre etasje. Dette gir stua særpreg.

Boligens 2. etg
I andre etasje finner du tre soverom med et stort bad og en bod. Fra denne etasjen ser du rett ned på stua i første, og du kan følge trappa opp til takterrassen.

Boligens 3. etg
Funkishuset har en stor takterrasse som gir familien et godt og skjermet uterom. Her kan man lage gode soner til grilling, soling eller avslapning på varme sommerkvelder.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Garderobeløsninger:Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.