Bremnes – en moderne funkisvilla

Bremnes – en moderne funkisvilla

Bremnes – en moderne funkisvilla

Bokvaliteter

  • Følelse – Store gode vindusflater som fanger både lyset og utsikten
  • Behov – Lett å tilpasse for skrå tomt
  • Sosialt – Et romslig og hyggelig kjøkken til de gode stundene
  • Stilart – En designerperle med stramme linjer
  • Praktisk – Har en fleksibel og meget funksjonell planløsning
  • Funksjonelt – Et vaskerom som ligger perfekt til ved kjøkkenet
  • Uterom – Enkel utgang til hage der man kan nyte fine dager
  • Fleksibel – En perfekt plassert bod hvor man kan velge mellom mer klesoppbevaring til gang, eller matbod til kjøkken
  • Romslig – Store gode soverom til glede for alle i familien

 

Et av de nyeste moderne husene i Systemhusfamilien
Dette er virkelig en designperle av de sjeldne! Med store vindusflater både i første og andre etasje fanges lyset og utsikten.

Store skyvedører ut til hage gir nærhet til uterommet. Bad i tilknytning til inngangsparti fungerer godt som gjestetoalett og som et ekstra bad for en stor familie. Huset har en stor og god gang, med tilhørende walk-in garderobe hjelper familien å holde støv og fukt borte fra oppholdsrom, og å holde inngangspartiet ryddig. Walk-in har også gjennomgang til kjøkken som er veldig praktisk.

Husets 1. etg
I boligens første etasje finner man et romslig kjøkken med god plass til hele familien. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater. Det er også mulig å dele inn walk-in garderobe slik at halvparten kan fungerer som en matbod. Praktiske skyvedører i stue og kjøkken gir lett tilgang til uteområdet.

Husets 2. etg
I andre etasje finner man fire romslige soverom samt stort multirom for alenetid eller når barna får venner på besøk. Både loftstue og hovedsoverom har tilgang til luftebalkong som er praktisk for å lufte sengetøy og tørke klær. I Bremnes er det også tilrettelagt for skittentøyssjakt fra hovedbad ned til vaskerom.

Plantegning 3D

Kontakt oss

Smarte hjem
Når man bygger seg et nytt hjem har man en unik mulighet til å få på plass alle de smarte og funksjonelle løsningene som gjør huset enkelt og praktisk å bo i.

Hvem ønsker seg ikke effektive planløsninger og ryddighet og orden på loft og kjeller?

At huset er bygget på en smart og funksjonell måte betyr mye når man skal få seg ny bolig. Vi i Systemhus er svært opptatt av at løsningene våre skal være gode og gjennomtenkte slik at de bidrar til å gjøre hverdagen enklere for de som skal bo i husene. Bremnes er et av mange gode eksempler på Systemhus som har mange smarte kvaliteter ved seg på hver sin måte.

Bremnes
Bremnes er et eksempel på et romslig hus med mange smarte løsninger for en enklere hverdag. Bremnes er en drøm for de som ønsker et hus med mange gjennomtenkte detaljer. Store åpne vindusflater og dører ut i hagen Vi ønsket å skape et hjem der uteområdet skulle være lett tilgjengelig. På fine dager kan man bevege seg fra stuen og kjøkkenet ut i hagen.

Store glassdører mot hagen
Det er mulig å trekke de store glassdøren til side og få en flytende overgang mellom inne og ute. Dette gir kjøkkenet, spisestuen og stuen et fantastisk lys og en lett atmosfære. Stort kjøkken – for de hyggelige stundene Vi bruker mye tid på kjøkkenet og det er gjerne der familien samles i en travel hverdag. Kjøkkenet i Bremnes er perfekt for hyggelige stunder med familie og venner. Det er rikelig med plass til å lage gode måltider sammen. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater for kokkene i hjemmet.

Ett nytterom bak kjøkkenet
Bak kjøkkenet ligger et smart plassert vaskerom som har utgang ut i hagen. Rommet kan også brukes som grovkjøkken når man har selskap. Utgang fra vaskerommet er veldig praktisk for å springe ut med søppel, henge opp klær til tørk eller bære inn varer fra bilen. Her er også en ideell plass for mellomlagring av flasker, papir og annen sorteringsavfall.

Arkitekten sier om Bremnes: Bremnes har en tydelig arkitektonisk form. Formen åpner for muligheter til å leke med uttrykket ved å endre materialer, strukturer og farger å fremdeles beholde et tydelig arkitektonisk uttrykk. Det er også en bolig med god kontakt mellom ute og innerom på grunn av store vinduer og skyvedører som åpner opp boligen i første etasje.
– Tove Ovesen, UNIKUS