Bjørkeng – koselig og tradisjonsrikt

Bjørkeng – koselig og tradisjonsrikt

Bjørkeng – koselig og tradisjonsrikt

Bokvaliteter

  • Følelse – Eget master soverom med bad og bod/ garderobe er praktisk og populært
  • Behov – God plass til familien, passer til familier i mange år – også når barna blir «store»
  • Sosialt – Kjøkken og spisestuen passer nåtidens ønske som stort allrom med kjøkken
  • Praktisk – Godt bad også i 2.etasje for familiens barn/ungdommer
  • Romslig – Romslig og funksjonelt hus som er passelig stort for de aller fleste

 

Romslig og funksjonelt hus
Bjørkeng er et akkurat passelig stort hus for de aller fleste, med funksjonelle romløsninger.

Husets 1. etg
På hovedplanet er det kjøkken, stue, spisestue, ett soverom, vindfang, hall, wc, bad, vaskerom og bod. Hovedsoverommet finner du i første etasje med direkte tilgang til bad og bod.

Boligen har en åpen løsning mellom kjøkken og spisestue, og en mer skjermet avdeling for selve stuen. Den tilbaketrukne stuefløyen har skrå himling og gir en lun uteplass på baksiden.

Husets 2. etg
I andre etasje er det tre soverom, bod, bad og en loftstue. Godt bad også i andre etasje for familiens barn/ungdommer.

Plantegning 3D

Fasadebilder

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.