Bjørgeseter – et klassisk drømmehus

Bjørgeseter – et klassisk drømmehus

Bjørgeseter – et klassisk drømmehus

Bokvaliteter

  • Følelse – En av Systemhus sine mest populære eneboliger
  • Behov – Store gode rom i begge etasjer, med flere stuer og spennende møbleringsmuligheter
  • Sosialt – Flott spisestue og stue, slik man forventer av en slik bolig
  • Stilart – Flott, klassisk design som passer til de fleste deler av landet
  • Plass – Stuen er på hele 54m2
  • Uterom – Fra stua er det direkte utgang til hagen
  • Fleksibel – Mulighet for mange soverom med enkle tilpassinger
  • Terrasse – Stor loftstue er plassert midt i huset med utgang til veranda

 

Et hus i herskapelig, romantisk stil med mange kvaliteter
Bjørgeseter har alt en familie kan ønske seg i hverdagen. Dette klassiske huset er et meget funksjonelt hjem der vi har lagt vekt på få, men store rom. Funksjonell planløsning og god plassutnyttelse gjør det perfekt også for de store anledningene.

Huset har stor vinkelstue, spisestue, kjøkken, bad og vaskerom på hovedplan. Romslig bad på loftet og inntil fem soverom, alternativt tre soverom, loftstue og walk-in garderobe.

Husets 1. etg
På hovedplanet har vi plassert bad og vaskerom ved entreen, slik at man har enkel tilgang fra begge etasjene. Videre ligger den store stuen, spisestuen og kjøkkenet med plass nok til både familie og venner. Smart gjennomgang fra entré til kjøkken gjennom vaskerom/bod.

Stuen er på hele 54 m2. Det er kort vei ut til hagen fra stuen, der du kan skape deg flotte sosiale soner til måltider og avslapning på fine dager.

Husets 2. etg
I andre etasje finner vi bad og tre romslige soverom, hvorav det største har walk-in garderobe. I øverste etasje er også en praktisk loftstue. Alternativt kan man velge bort loftstue og walk-in, og få hele fem soverom med enkle tilpasninger!

I andre etasje har man også en balkong hvor man kan sitte skjermet fra naboer og kanskje lese en god bok.

Plantegning 3D

Kontakt oss

Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er våre valgte leverandører av kjøkken, garderober og baderomsinnredning til våre hus.

Dette byr på en rekke fordeler for deg som boligkjøper. Både Sigdal, JKE og Drømmekjøkken er ledende leverandører i det norske markedet på kjøkken og har et fantastisk utvalg av nydelige kvalitetskjøkken. Det er lett å finne et kjøkken fra en av våre leverandører som vil passe perfekt i ditt Systemhus.

Kjøkken, bad og garderobe leveres ferdig montert og bruksklart når man overtar huset. Systemhus, sammen med kjøkkenleverandøren, vil hjelpe deg som kunde til å sette sammen en optimal løsning til din bolig som ivaretar estetikk, funksjon, økonomi og tekniske løsninger.

Garderobeløsninger: Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset.

Det er viktig å finne gode funksjonelle løsninger for lagring i ditt nye hjem. Det er også mange stilarter å velge mellom, forskjellige prisklasser og størrelsesomfang. Systemhus tilbyr et stort spekter av garderobeløsninger for gang, soverom, vaskerom, bad om mer. Våre samarbeidspartnere gir våre kunder muligheten til å skreddersy sine egne løsninger ut i fra behov og ønske.

Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.